Γάμοι – Βαπτίσεις

 

Ο γάμος ή η βάπτιση που διοργανώνετε θα ξεχωρίσει πραγματικά με τις live μπάντες, τους DJs και την εξαιρετική ηχητική κάλυψη που προσφέρουμε!

Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σημαίνει ότι ψάχνετε κάτι ξεχωριστό για το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Είστε στο σωστό μέρος.

Για την ακρίβεια, ένας από τους βασικούς λόγους που μας οδήγησαν στη δημιουργία των No More Artists ήταν ότι είχαμε βαρεθεί να πηγαίνουμε σε γάμους απελπιστικά προβλέψιμους και ανιαρούς. Ένας DJ που υποτίθεται ότι παίζει «λίγο απ’ όλα» και ένα μέτριο ηχοσύστημα: αυτά συναντάς ως πρόταση διασκέδασης στα περισσότερα wedding parties- το ίδιο και στις βαπτίσεις.

Εμείς πιστεύουμε ότι το σημαντικότερο πάρτυ που θα κάνει ποτέ ένα ζευγάρι πρέπει να είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Πώς διασφαλίζουμε λοιπόν ότι ο γάμος σας θα εξελιχθεί σε μια αξέχαστη βραδιά;

Κατ’ αρχάς, θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις για όλους: δεν θα προτείναμε ποτέ το ίδιο ακριβώς «πακέτο» σε δύο διαφορετικά ζευγάρια. Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε μαζί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της εκδήλωσης.

Δεύτερον, οι DJs μας δεν θα επαναλάβουν στο δικό σας γάμο ή βάπτιση ένα πρόγραμμα – «κονσέρβα» που έχετε ξανακούσει αλλού. Σίγουρα προτιμάτε συγκεκριμένα είδη μουσικής και έχετε τα τραγούδια σας. Οι No More Artists σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον DJ που είναι πιο κοντά στα ιδιαίτερα μουσικά σας γούστα και να συζητήσετε μαζί του λεπτομερώς πώς θα διαμορφωθεί το soundtrack της βραδιάς.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με συγκροτήματα που ειδικεύονται στο να ξεσηκώνουν -κυριολεκτικά- γάμους. Rock ‘n’ roll, disco, funk, pop όλων των δεκαετιών: αδιαμφισβήτητα, το να ακούς live τα πιο δυνατά χορευτικά κομμάτια δίνει άλλη διάσταση σε ένα wedding party.

Τέλος, επειδή ξέρουμε ότι η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι μόνο ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες πράγματα που πρέπει να φροντίσετε πριν το γάμο ή τη βάπτιση, αναλαμβάνουμε επιπλέον την επιλογή, την ενοικίαση και την μεταφορά του ηχητικού εξοπλισμού που απαιτείται, αναλόγως των αναγκών της εκδήλωσης.

Κι αν αναρωτιέστε για το κόστος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρείτε πουθενά τιμές που να πλησιάζουν τις προσφορές των No More Artists.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε ένα ξεχωριστό πάρτυ γάμου ή βάπτισης μόνο για σας!

Ιδέες από το blog μας

Live στο γάμο σου: οι 10 πιο συχνές ερωτήσεις

Live στο γάμο σου: οι 10 πιο συχνές ερωτήσεις

Αναζητάτε μπάντα για το γάμο σας και έχετε απορίες; Η ομάδα συγκροτημάτων και DJs των No More Artists έχει πολυετή εμπειρία στη μουσική κάλυψη event και ειδικεύεται στη διοργάνωση live σε γάμους. Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχουμε απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις...

Παντρεύεσαι; Αυτές οι μπάντες θα απογειώσουν τον γάμο σου!

Παντρεύεσαι; Αυτές οι μπάντες θα απογειώσουν τον γάμο σου!

Όλο και περισσότερα ζευγάρια ψάχνουν για το γάμο τους κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Κάτι παραπάνω από έναν DJ που θα παίξει «λίγο απ’ όλα». Στην ομάδα των No More Artists θα βρείτε, βέβαια, DJs που ξεφεύγουν από την κυρίαρχη λογική της «μανιέρας». Αλλά ένα live...

3+1 λόγοι να έχεις live μουσική στο party σου

3+1 λόγοι να έχεις live μουσική στο party σου

Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για τον γάμο σου, ένα εταιρικό event ή απλώς ένα πάρτυ με στενούς φίλους. Μπορείς (και πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά) να σχεδιάσεις μια μοναδική βραδιά με live μουσική. 1. Το live είναι αλλιώς Όπως το λέει η λέξη: είναι πιο ζωντανό. Ακόμη...

All that jazz… at your party!

All that jazz… at your party!

Ίσως έχεις αναλάβει τη διοργάνωση ενός εταιρικού event και αναζητάς τον τρόπο να δημιουργήσεις την κατάλληλη, ανάλαφρη αλλά εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Ή μήπως ψάχνεις έναν πραγματικά όμορφο και ξεχωριστό τρόπο να καλωσορίσεις τους καλεσμένους στο γάμο σου; Μπορεί να το...