Ίσως έχεις αναλάβει τη διοργάνωση ενός εταιρικού event και αναζητάς τον τρόπο να δημιουργήσεις την κατάλληλη, ανάλαφρη αλλά εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Ή μήπως ψάχνεις έναν πραγματικά όμορφο και ξεχωριστό τρόπο να καλωσορίσεις τους καλεσμένους στο γάμο σου;

Μπορεί να το έχεις φανταστεί ήδη: ένα κουαρτέτο ή ακόμη και μια μικρή big band να «ντύνει» μουσικά τη βραδιά με cool jazz, διαχρονικά standards ή swing. Οι No More Artists μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα.

Οι Diminuita, με εμπειρία από live stages και μεγάλα φεστιβάλ εντός και εκτός συνόρων, φέρνουν τον αέρα του swing και της gypsy jazz σε κάθε είδους events. Πρόκειται για μία αυθεντική “petit big band”, που θα σας ταξιδέψει με τις μελωδίες μεγάλων συνθετών όπως ο Benny Goodman και ο Duke Ellington.

Στις jazzy επιλογές μας θα βρεις και τους Mood Swings στην ακουστική τους μορφή (τρίο ή κουαρτέτο). Με πιάνο, σαξόφωνο, μπάσο ή/και κιθάρα, και φυσικά τη μαγική φωνή της Ζωής Μουράτογλου, εκτός από jazz standards θα παίξουν ακόμη ελληνική και ξένη swing, blues και κλασικές μπαλάντες από τα 60s.

Φυσικά, εκτός από τις live bands, οι DJs μας –όπως ο Apicos και οι Sam & Dana– αγαπούν την jazz και βέβαια μπορούν να τη συνδυάσουν με ένα μεγάλο φάσμα ακουσμάτων, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε event.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, οι No More Artists αναλαμβάνουν όπως πάντα και την τεχνική κάλυψη του event σας για άρτιο, καθαρό ήχο στις καλύτερες τιμές.

Είστε έτοιμοι να διοργανώσετε ένα ξεχωριστό jazzy event; Επικοινωνήστε τώρα με τους No More Artists!