Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε σε έναν γάμο ή ένα party όπου η μουσική ήταν πραγματικά ξεχωριστή; Μπορείτε να θυμηθείτε έναν DJ για τον οποίο σκεφτήκατε ότι έχει μοναδικό στυλ;

Είναι λογικό να δυσκολεύεστε να απαντήσετε. Τα events στην Ελλάδα πάσχουν από τη μάστιγα του DJ που παίζει «λίγο απ’ όλα». Είναι αυτός που προσπαθεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, αλλά τελικά κανείς δεν τον θυμάται μια εβδομάδα μετά.

Οι περισσότεροι DJs που αναλαμβάνουν events έχουν μάθει να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με ελάχιστες αποκλίσεις. Για την ακρίβεια, δύσκολα το λες «πρόγραμμα», γιατί μεταπηδούν διαρκώς από το ένα είδος μουσικής στο άλλο με γρήγορες, σπασμωδικές αλλαγές. Κι αυτό γιατί κυριαρχεί ένα άγχος να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει το κλασικό πρόγραμμα ελληνικού γάμου: λίγα παραδοσιακά («για να χορέψει το σόι στην αρχή»), λίγη disco, λίγο rock ‘n’ roll («για όλες τις ηλικίες»), λίγα σύγχρονα ξένα hits («να ξεδώσει η νεολαία»), λίγα τσιφτετέλια, δυο ζεϊμπέκικα για τον γαμπρό και τον κουμπάρο…

Τελικά, όμως, το party τελειώνει και σχεδόν κανείς δεν έχει χορέψει όσο θα ήθελε. Πάντα κάποιοι θα θέλουν «περισσότερα ελληνικά» ενώ άλλοι θα αναρωτιούνται «γιατί δεν έπαιξε περισσότερο rock».

Είναι απλό: το «λίγο απ’ όλα» τελικά δεν μπορεί να ικανοποιήσει κανέναν.

Γι’ αυτό και στους No More Artists δεν διαθέτουμε τέτοιες λύσεις. Αντίθετα, πιστεύουμε ότι για κάθε event υπάρχει η κατάλληλη μουσική. Αντί για την κυρίαρχη λογική της playlist-«μανιέρας», προτείνουμε εξειδικευμένους DJs ανάλογα με την κατεύθυνση που θα δώσει ο διοργανωτής.

Σημασία έχει, π.χ. σε έναν γάμο, να μείνει ευχαριστημένο πρώτα από όλα το ζευγάρι, τα αγαπημένα πρόσωπα, οι κολλητοί φίλοι. Μαζί θα διαλέξουμε τον/την DJ που διαθέτει το καταλληλότερο φάσμα μουσικών επιλογών για εσάς και τους καλεσμένους σας. Επιπλέον, επειδή φυσικά η εξειδίκευση δεν αποκλείει την ευελιξία, οι DJs μας είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας το πρόγραμμα και να ικανοποιήσουν τυχόν ιδιαίτερες μουσικές επιθυμίες σας.

Η μουσική στο event σας αξίζει να είναι τόσο ξεχωριστή, όσο εσείς.

Μην πέσετε λοιπόν στην παγίδα δήθεν «επαγγελματιών» που υπόσχονται να «καλύψουν τους πάντες» (σε εξωφρενικές, συνήθως, τιμές). Εμπιστευθείτε τις μουσικές επιλογές στο γάμο, το εταιρικό σας event ή ακόμη και το party στο σπίτι σας σε έναν DJ που ξέρει να «ακούει» τις ανάγκες σας.

Γνωρίστε τους DJs των No More Artists και επικοινωνήστε μαζί μας για τη διοργάνωση του event σας!