Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για τον γάμο σου, ένα εταιρικό event ή απλώς ένα πάρτυ με στενούς φίλους. Μπορείς (και πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά) να σχεδιάσεις μια μοναδική βραδιά με live μουσική.

1. Το live είναι αλλιώς

Όπως το λέει η λέξη: είναι πιο ζωντανό. Ακόμη και ο καλύτερος DJ δεν θα δημιουργήσει ποτέ την ίδια ατμόσφαιρα με ένα live συγκρότημα. Κάθε μπάντα έχει το δικό της, μοναδικό στυλ, ακόμη κι όταν παίζει διασκευές. Παράλληλα, η επικοινωνία με το κοινό είναι τελείως διαφορετική: αποδεδειγμένα, ο κόσμος δείχνει πάντα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν ακούει ζωντανή μουσική. Ένα δυνατό live είναι κάτι που όλοι θυμούνται για καιρό.

2. Δεν είναι απαραίτητα «υπερβολικά εξειδικευμένο» (κι αν είναι, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό)

Πολλοί αναγνωρίζουν ότι η ζωντανή μουσική είναι ασύγκριτη σαν εμπειρία σε σχέση με έναν DJ για οποιοδήποτε event, αλλά ανησυχούν «μήπως το  συγκρότημα δεν καλύψει όλα τα γούστα».

Πρώτον, ακόμη και ένας DJ δεν πρόκειται να καλύψει ποτέ όλα τα γούστα (παρεμπιπτόντως, διάβασε εδώ γιατί πρέπει να αποφεύγεις πάση θυσία τους DJ που ισχυρίζονται ότι το καταφέρνουν). Δεύτερον, υπάρχουν μπάντες που δεν παίζουν μόνο ένα είδος μουσικής, αλλά καλύπτουν ένα ευρύ ρεπερτόριο, παρότι διατηρούν το ξεχωριστό τους χαρακτήρα.

liveparty2

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσεις ένα συγκρότημα που εστιάζει σε ένα είδος μουσικής. Το live μπορεί να συμβάλει ώστε μέρος του event να είναι «θεματικό» (δες για παράδειγμα: το απόλυτο rock ‘n’ roll party) και από εκεί και πέρα να αναλάβει ένας DJ με πιο ευρύ ρεπερτόριο.

3. Δεν κοστίζει όσο νομίζεις

Μπορεί να αναρωτιέσαι: «Καλά όλα αυτά, αλλά δεν είναι πολύ ακριβή ιστορία το live;». Όχι βέβαια.

Η εποχή που η ζωντανή μουσική για ένα event ήταν απλησίαστη οικονομικά έχει ευτυχώς παρέλθει.

Τουλάχιστον για τις μπάντες που συνεργάζονται με τους No More Artists, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα ακούσεις ποτέ τα «παλαβά» budget που ορισμένοι συνεχίζουν να απαιτούν.

4. Θα τα φροντίσουμε όλα εμείς

Και τι γίνεται με όλα τα επιπλέον διαδικαστικά; Πράγματι, για την προετοιμασία ενός live party χρειάζεται περισσότερος ηχητικός εξοπλισμός και ένας καλός ηχολήπτης. Επιπλέον, πρέπει να γίνουν από πριν αρκετές συνεννοήσεις με το συγκρότημα, τον ηχολήπτη αλλά και τους υπεύθυνους του χώρου όπου θα γίνει το event: για το πώς και πού θα στηθεί η σκηνή, τι ώρα θα γίνει το sound check κλπ.

Όλα αυτά δεν χρειάζεται να σε ανησυχούν. Οι No More Artists αναλαμβάνουν όλες τις πτυχές της οργάνωσης, από την ενοικίαση, τη μεταφορά και το στήσιμο του κατάλληλου ηχητικού εξοπλισμού μέχρι τη συνεννόηση με το συγκρότημα και τον ηχολήπτη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να διαλέξεις το συγκρότημα που προτιμάς για να διοργανώσουμε μαζί το event σου – όπου και για όποιον λόγο και να γίνεται αυτό!

Γνώρισε τα συγκροτήματα των No More Artists, επικοινώνησε μαζί μας και μάθε περισσότερα για το πώς θα διοργανώσεις ένα live party εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!