Τρεις ιδέες για ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ


Αν δεν κάνεις πάρτυ τα Χριστούγεννα, πότε θα κάνεις; Μήπως όμως ψάχνεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα;

Ετοιμάζεσαι να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα με την οικογένεια ή τους φίλους σου; Ή μήπως έχεις αναλάβει το χριστουγεννιάτικο event για το γραφείο;

Σε κάθε περίπτωση, φέτος αξίζει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Οι No More Artists σου προτείνουν λύσεις για ένα πάρτυ που όλοι θα θυμούνται για καιρό!

1. Bring it a-live!

Δε νοείται πάρτυ χωρίς μουσική. Κι ενώ μπορείς σίγουρα να βασιστείς σε έναν από τους επαγγελματίες DJs μας, γιατί να μείνεις εκεί; Υπάρχουν πολλοί λόγοι να προσθέσεις live μουσική στο πάρτυ σου, κι ο σημαντικότερος είναι ότι θα δώσεις έναν πραγματικά ξεχωριστό χαρακτήρα στη βραδιά: προτιμάς να παρτάρεις με rock ‘n’ roll και ελληνικά 80s-90s με τους Picos Apicos & The Pina Coladas, να χορέψεις με τα τραγούδια των Beatles ή να ακούσεις jazz standards, χριστουγεννιάτικα και μη; Απλώς διάλεξε από τα συγκροτήματα των No More Artists αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!

PicosApicos

Picos Apicos & The Pina Coladas

2. Το πιο ζωντανό karaoke της πόλης

Ξέχνα το playback. Βασικά, ξέχνα ό,τι ήξερες για το karaoke γιατί εδώ μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό: μια ευκαιρία για σένα και τους φίλους σου να τραγουδήσετε ζωντανά με επαγγελματίες μουσικούς. Οι Picos & Sous στήνουν το μοναδικό live karaoke της Αθήνας, με εκατοντάδες τραγούδια για όλα τα γούστα. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα- ο Picos και ο Sous συνοδεύουν τακτικά επίδοξους karaoke stars σε pubs και private events εδώ και χρόνια, κάτι που τους καθιστά έτοιμους να ακολουθήσουν τις όποιες τρέλες προκύψουν στη σκηνή.

livekaraoke

Picos & Sous – live karaoke

3. Make it boogie

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για ένα τρελό swing & rock ‘n’ roll party. Δεν είναι μόνο οι DJs μας και τα συγκροτήματα –όπως οι Mono 50s Party Band και οι Diminuita– που μπορούν δημιουργήσουν μια πραγματικά retro χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Στην ομάδα των No More Artists θα βρεις και τους Athens Boogie, βασικούς υπεύθυνους της αναβίωσης του swing και του rock ‘n’ roll στην Ελλάδα. Οι χορευτές τους προσφέρουν ένα μοναδικό show και αναλαμβάνουν να ξεσηκώσουν τον κόσμο σε κάθε είδους events. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τα βήματα- απλώς αφέσου στο swingtastic rock ‘n’ roll!

Ό,τι κι αν επιλέξεις για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ σου, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τον ηχητικό εξοπλισμό: οι No More Artists θα φροντίσουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες! Κι αν υπάρχουν παιδιά στην παρέα, υπάρχει μια ξεχωριστή πρόταση και για αυτά!

Είσαι έτοιμος-η να γιορτάσεις τελείως διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα; Επικοινώνησε τώρα με τους No More Artists για τη διοργάνωση του πάρτυ σου!