Δώστε στη μουσική τη σημασία που της αξίζει: ο DJ ή το συγκρότημα που θα επιλέξετε μπορούν να κάνουν το γάμο σας πραγματικά ξεχωριστό.

Η πρόταση έγινε, η απόκριση ήταν –ευτυχώς!- θετική, η απόφαση για την κοινή ζωή έχει παρθεί με χαρά, ανυπομονησία και λαχτάρα. Και κάπου εκεί, μέσα σε ένα κύμα θετικών συναισθημάτων, ξεδιπλώνονται αργά και σταθερά οι δυσκολίες του project «σχεδιασμός του γάμου». Ξεκινάτε από τα βασικά: χώρος, λίστα καλεσμένων, catering. Αλλά, πρόκειται για το γάμο σας και θέλετε να είναι ξεχωριστός…

Τι κάνει, όμως, ένα γάμο ξεχωριστό; Η εμπειρία μας στο project «σχεδιασμός του γάμου» λέει ότι ένας γάμος είναι ξεχωριστός επειδή χαρακτηρίζεται από τις επιλογές του ζευγαριού. Υπάρχουν επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων που μπορούν να σας συμβουλέψουν, να σας παρουσιάσουν μια γκάμα επιλογών, να σας δώσουν λύσεις σε τεχνικές και πρακτικές λεπτομέρειες.  Όμως, οι τελικές αποφάσεις, οι προσωπικές σας επιλογές είναι αυτές που θα αναδείξουν το γάμο σας σε ένα μοναδικό γεγονός.

djheadphones

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μουσικής, δώστε μια παραπάνω βαρύτητα δεδομένου ότι είναι το στοιχείο που θα απογειώσει το party ή τη δεξίωση που θα ακολουθήσει την τελετή. Θα συντροφεύει τα αφτιά και τη διάθεσή σας από το welcome drink μέχρι το ξέφρενο χορό τα ξημερώματα. Και επειδή οι πρωταγωνιστές της βραδιάς είστε εσείς, οι μουσικές σας προτιμήσεις θα αφήσουν ανεξίτηλο το προσωπικό σας στίγμα και φυσικά θα σας κάνουν να διασκεδάσετε, με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

Στο site των No More Artists μπορείτε να περιηγηθείτε στα προφίλ των DJs μας και να επιλέξετε τον επαγγελματία που ταιριάζει στα δικά σας μουσικά ακούσματα. Από κοινού θα συζητήσουμε και θα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε ένα έτοιμο «πακέτο», που να καλύπτει «λίγο απ’ όλα» καθώς επιμένουμε στη σημασία του να δημιουργείς ξεχωριστά event για ξεχωριστούς ανθρώπους. Αυτό είναι το motto μας, άλλωστε!

Στις επιλογές σας βρίσκεται και μια πληθώρα live συγκροτημάτων, που θα πλαισιώσουν το γαμήλιο party σας με ζωντανή μουσική. Μια ξεχωριστή βραδιά με ατμόσφαιρα συναυλίας θα ανυψώσει το σπουδαιότερο event της κοινής σας ζωής και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εξάλλου, η ηχητική υποστήριξη είναι ένας από τους τομείς στον οποίο ειδικευόμαστε και αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αν σας εκφράζει, μη διστάσετε ούτε λεπτό: Ένα live μπορεί να στηθεί οπουδήποτε.

Με χαρά θα αναλάβουμε να σχεδιάσουμε ένα ξεχωριστό γαμήλιο party ειδικά για εσάς- επικοινωνήστε τώρα με τους No More Artists!

* Δείτε εδώ όλα τα συγκροτήματα και εδώ τους DJs μας