Ποιοι είμαστε

centralNMA

No more artists- δηλαδή: όχι άλλοι «καλλιτέχνες». Μοιάζει αντιφατικό, αν σκεφτεί κανείς ότι κύρια δραστηριότητά μας είναι η καλλιτεχνική επιμέλεια σε κάθε είδους events. Κι όχι μόνο αυτό: η ομάδα μας αποτελείται κατά βάση από ανθρώπους που ασχολούνται οι ίδιοι με τη μουσική, το DJing και το θέατρο.

Ακριβώς γι’ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τους No More Artists: γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι ο χώρος της διοργάνωσης events στην Ελλάδα πάσχει. Κυριαρχούν ανιαρές, ξεπερασμένες και υπερτιμημένες προτάσεις- συγκροτήματα δήθεν «για όλα τα γούστα», DJs που παίζουν «λίγο απ’ όλα» και performances-«αρπαχτές». Όλα αυτά, συνήθως, με μέτριο έως εντελώς ακατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό, επίσης σε απίστευτες τιμές.

Σε αυτές τις κυρίαρχες «καλλιτεχνικές» προτάσεις  είναι που λέμε “no more!” και αντιπροτείνουμε ξεχωριστά events για ξεχωριστούς ανθρώπους.

Πιστεύουμε ότι ένας γάμος δεν μπορεί να γιορτάζεται απλά με την «προκάτ» playlist κάποιου δήθεν έμπειρου DJ που υποτίθεται ότι θα ικανοποιήσει τους πάντες. Το wedding party δεν μπορεί παρά να φέρει την «υπογραφή» του ζευγαριού, που είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και πρέπει να επιλέξουν τον DJ, το live συγκρότημα ή την performance που πραγματικά τους εκφράζει.

Πιστεύουμε ότι τα εταιρικά events δεν πρέπει να εξελίσσονται νομοτελειακά σε ανιαρές υποχρεώσεις. Από τη διακριτική μουσική επιμέλεια που μπορεί να χρειαστεί σε ένα καθαρά επαγγελματικό περιβάλλον, μέχρι το party που θα κάνει το γραφείο να «ξεφύγει», έχουμε τις λύσεις.

Πιστεύουμε ότι όλοι δικαιούνται να διοργανώσουν το private party των ονείρων τους στο χώρο της επιλογής τους. Επαγγελματίες DJ, ζωντανή μουσική και special performances, όλες οι προτάσεις μας «χωράνε» ακόμη και σε ένα μικρό διαμέρισμα.

Πιστεύουμε ότι ακόμη και το καλύτερο καλλιτεχνικό act δεν μπορεί να πετύχει αν δεν συνοδεύεται από τον απαραίτητο εξοπλισμό. Γι’ αυτό και διασφαλίζουμε την άρτια ηχητική και ευρύτερα τεχνική υποστήριξη κάθε event.

Περιηγηθείτε στο site μας για να γνωρίσετε τα συγκροτήματα και τους DJs των No More Artists, πάρτε ιδέες από το blog μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μαζί ένα πραγματικά ξεχωριστό event.

No More Artists. More Than Events.