Όλο και περισσότερα ζευγάρια ψάχνουν για το γάμο τους κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Κάτι παραπάνω από έναν DJ που θα παίξει «λίγο απ’ όλα». Στην ομάδα των No More Artists θα βρείτε, βέβαια, DJs που ξεφεύγουν από την κυρίαρχη λογική της «μανιέρας». Αλλά ένα live θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στο πιο σημαντικό party της ζωής σας.

Γνωρίστε μερικά από τα συγκροτήματά μας που ειδικεύονται στο να απογειώνουν γάμους:

 

Picos Apicos & The Pina Coladas

Οι Picos Apicos & The Pina Coladas είναι μία all-around party band που έχει ξεσηκώσει αμέτρητους γάμους, ενώ μετρούν πάνω από 15 χρόνια παρουσίας σε live stages της Αθήνας και όχι μόνο.

Καταφέρνουν να… παντρεύουν το κλασικό rock ‘n’ roll και τη disco με ελληνικά party hits των 80s και των 90s, περνάνε με άνεση από το swing στη ska κι όμως έχουν τον δικό τους, μοναδικό χαρακτήρα.

 

 

Από τον Elvis στον Σάκη Ρουβά, από τους Beatles στον Νίκο Καρβέλα και από τον Ray Charles στον Κώστα Μπίγαλη: εάν ψάχνετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα φτιαγμένο για ατελείωτο χορό, οι Picos Apicos πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή!

 

Mood Swings

Διαχρονικά swing, soul και rock ‘n’ roll hits αποτελούν τον κορμό του… επικίνδυνα χορευτικού προγράμματος που παρουσιάζουν οι Mood Swings.

H πενταμελής μπάντα διασκευάζει Aretha Franklin, Beatles, Blues Brothers και άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες της χρυσής εποχής των 60s και 70s- προσθέτοντας όμως jazzy πινελιές, rock αλλά και σύγχρονη pop στη «συνταγή».

 

 

Η εξαιρετική frontwoman Ζωή Μουράτογλου ερμηνεύει Etta James αλλά και Cher, Janis Joplin αλλά και Christina Aguilera, σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο ώστε ο χορός να μη σταματάει ούτε στιγμή!

 

Vicky Bee Band

Μετά από δεκαπέντε χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη live σκηνή της Αθήνας, η Vicky Bee Band θεωρείται δικαίως μία από τις καλύτερες cover bands της πόλης. Με ιδιαίτερες διασκευές σε ένα ευρύτατο φάσμα ξένης μουσικής -soul, funk, rock, disco και όχι μόνο- το συγκρότημα καταφέρνει πάντα να συναρπάσει το κοινό, είτε εμφανίζεται σε ένα τοπικό club, είτε σε κάποιο μεγάλο εταιρικό event.

 

 

Η εκπληκτική φωνή και η εκρηκτική σκηνική παρουσία της Vicky Bee, καθώς και οι εξαιρετικοί μουσικοί που την πλαισιώνουν, οδηγούν πάντα σε μία βραδιά γεμάτη ενέργεια και χορό. Το συγκρότημα ωστόσο μπορεί κάλλιστα να «ντύσει» μουσικά και το welcome drink ή το δείπνο, με επιλεγμένες jazz και lounge διασκευές.

Είστε έτοιμοι για ένα διαφορετικό wedding party; Επικοινωνήστε με τους No More Artists για τη διοργάνωση του live που θα ξεσηκώσει το γάμο σας!

* Δείτε εδώ όλα τα συγκροτήματα και εδώ τους DJs μας